Undervisning i sex og samliv gør jeg også i

Min uddannelsen i Didaktisk Sexologi giver mig muligheden for at din skole, klasse, forening eller arbejdsplads får den optimale og faglige formidling, som du/I har brug for. Præcist udformet til målgruppen.

Som Sexolog og Terapeut fortæller og uddanner jeg i alle de emner, som kan være svære og tabubelagte at undervise i. 

Jeg er som formidler energisk, let forstålig og rummelig, og mit fokus er jeres læring, og at vores tid sammen er så optimal som muligt. 

Baseret på forskellige indlæringsformer og undervisningsmetoder opretholder jeg fagligheden og motivationen for deltagere i alle aldre. 

For mig er det vigtigt at gøre formidlingen spændende, så mit publikum har en følelse af, at de efter netop min undervisning/foredrag har fået udvidet deres kompetencer. 

Derudover vil jeg gerne tage derfra uden at efterlade nogen med ubesvarede spørgsmål, og jeg har altid en åben telefon hvis spørgsmålene skulle dukke op et par dage efter, hvorfor jeg altid efterlader mine kontaktoplysninger hos de deltagende.  

Jura, tavshedspligt, erklæringer og formaliteten i rollen som seksualunderviser eller foredragsholder har jeg styr på, så i kan derfor trygt læne jer tilbage imens jeg tilsender de nødvendige dokumenter. 

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Seksualundervisning

Jeg underviser alle klassetrin, samt ungdomsuddannelser, gymnasier osv. Det gælder både kommunalt og privat.

Min seksualundervisning er inddelt efter aldersgrupper hvor forskellige emner vil blive taget op. Det kunne f.eks. være emner som grænser, selvbillede, brugen af sociale medier, pubertet, kønssygdomme, kønsdelens anatomi og fysiologi, den første gang, jalousi, seksuel pli over for hinanden og meget mere.

Derudover vil jeg medbringe fysiske materialer og genstande, der vil gøre seksualundervisning let forstålig og indlæringsrig. 

Noget af det vigtigste vi kan give de unge er en sund seksualitet og et positivt syn på sig selv og andre i fremtiden. 

Seksualitet er ikke noget man bør lære med metoden “learning by doing”

Foredrag/workshops

Jeg er en erfaren foredragsholder og/eller facilitator af workshops til din forening, arbejdsplads, mødregruppe, vennegruppe, mm. 

Jeg tilbyder skræddersyede foredrag til netop jer, omkring emner som I finder relevante. 

Emner jeg allerede nu har formidlet omkring er f.eks. kommunikation, work/life balance, den seksuelle samtale, seksuelle overgreb, seksuel selvværd og selvbillede, grænseoverskridelse, lavt selvværd, samt hvordan man arbejder med det.

Jeg vil ligeledes inddrage deltagerne i spørgsmål og debat med hinanden samt fælles i plenum for den optimale indlæring. 

Kontakt mig ved spørgsmål og med priser, da det er individuelt og afhængigt af varighed, lokation og antal deltagere.