Velkommen til!

Velkommen til!

Mit navn er Rikke Grambo Aaen, og jeg er 32 år.

Jeg bor i Nordjylland, hvor jeg også er vokset op.

Jeg bor sammen med min kæreste i en sammenbragt familie med 3 dejlige børn. Derfor har jeg stor erfaring med at føre to familier sammen og at skulle forholde sig til rollerne i en bonus familie.

Trods min unge alder har jeg været selvstændig i 8 år, inden jeg skiftede spor. Et valg jeg traf på baggrund af mange personlige erfaringer, men også en enorm interesse i at hjælpe andre.

Jeg har uddannet mig på Sexologiskolen i Århus og København som Certificeret sexolog, parterapeut og didaktisk sexolog. Derudover har jeg taget efteruddannelse i neuropædagogik og videnskab som giver mig indblik i, hvordan vores hjerne fungerer og ofte udfordrer os som mennesker. Jeg er derudover uddannet positiv psykologivejleder, hvor der er fokus på at skabe trivsel og glæde og skabe en positiv forskel.

Alle disse uddannelser giver mig en faglig stærk værktøjskasse til at hjælpe dig eller jer, samt giver mig mulighed for at arbejde med det hele menneske.

Jeg ønsker at skabe frihed for mine klienter til at leve i et harmonisk sex- og samliv og generelt en harmonisk tilværelse, hvor der er overskud til udvikling og til at leve livet.

Livet er kun til låns, så lad os sammen realisere dine drømme!